Rakastamme agilityä. Rakastamme lapsiamme.
Iloitsemme hyvän treenin heidän huulilleen nostamasta hymystä.
On Funnan aika!

AGILITYÄ LAPSILLE

Liikunnan iloa ja agilitytaitoja, niistä on Funna® agiliikkari tehty. 70% ryhmäliikuntaa ja ohjaajataitoja 30% yksilö- ja koirakkotreeniä.

KOKONAISVALTAISTA LIIKETTÄ

Funna yhdistää useiden urheilulajien harjoitteita tavoitteena nuoren ohjaajan motoristen taitojen, tasapainon ja koordinaation kehitys. Juoksua ja ohjausta treenataan lapset edellä iloiten.

FUNNA VALMENTAJAT

Kouluttaja innostaa, haastaa ja tukee. Funna® tunteja vetävät koulutetut Funna valmentajat.
Haluatko mukaan?

Tervetuloa Funna® agilityn maailmaan

Agiliikkari on lasten ehdoilla rakennettu agilityideologia. Aivan oikeaa agilityä, mutta myös monipuolista liikuntaa kasvavalle lapselle. Liikkari tukee lapsen motoristen taitojen karttumista, ryhmätyöskentely- ja koirataitoja, mielekkäällä tavalla lasta ja koiraa kunnioittaen.

Agiliikkari on suunniteltu 5-12vuotiaille ohjaajille ja kokeneille koirille. Tavoitteena on kasvattaa osaavan koiran avustuksella lapsesta taitava ohjaaja. Tämä nostaa lapsen kykyä myöhemmin osallistua harrastusryhmiin ja kokemattoman koiran kouluttamiseen.

Mukaan funnailemaan?


Funna® valmentajakoulutus on käynnissä, liity mukaan!

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi kuulet uusista kursseista ensimmäisten joukossa.

TILAA UUTISET
Sporttirakki artikkeli

Agiliikkari tuo liikunnan iloa lasten agilityyn. Lue artikkeli Sporttirakin blogista klikkaamalla kuvaa!

Miksi Funna®?

FUNNA® Agiliikkari on monipuolista liikunnan iloa. Tunnit perustuvat lasten kanssa yhdessä luodulle pohjalle ja osin heidän keksimilleen harjoitteille. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti: Tasapainoa, juoksutekniikkaa, käsi-jalka koordinaatiota, lihas-ja kehonhuoltoa sekä koirakkona toimimista. Funnailu on erinomaista, kannustavaa liikuntaa lapselle. Ilmapiiri on avoin ja positiivinen, toiminta tapahtuu lasten ehdoilla. Lisäksi koiran kanssa toimiminen tukee lapsen empatian kehitystä ja vastuullisuutta.

TASAPAINO

KUNTO

RYHTI

KOORDINAATIO

MOTORISET TAIDOT

Tarina Funnan takana

Funna Oy:n perustaja Hilma Larkela on aktiivinen agilityurheilija ja äiti. Kaikki alkoi Hilman tyttären Essin ollessa 5-vuotias, reipas ja tempperamenttinen tyttö. Silloin Agiliikkari-idean taustalla oli oman lapsen tarpeiden ja mielenkiinnon huomioiminen. Tässä oikeastaan olikin kaikki tarvittavat ainekset huippuideaan! Funna Oy perustetiin keväällä 2018 jatkamaan Agiliikkarin tarinaa. Haluamme tuoda agilityn lähemmäksi lapsia ja lapset entistä enemmän mukaan koira-urheilun iloihin.
Hilma LarkelaHilma Larkela Perustaja & päävalmentaja
Emma MäkeläEmma Mäkelä Osakas & hallinto
Päivi KynkäänniemiPäivi Kynkäänniemi Osakas
Olli LarkelaOlli Larkela Osakas & valmennusosaaja

Tästä valikoidut Funna harjoitteet nyt myös omaehtoiseen harjoitteluun

Funna Oy, Agiliikkarituntien lisäksi, kouluttaa agilitykouluttajia ja -urheilijoita Funna® valmentajiksi. Funna® valmentajakoulutus on yhdessä liikunnan ja opetuksen ammattilaisten kanssa koottu laadukas kokonaisuus.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti lasten motoriseen kehitykseen, ryhmän vetämiseen sekä turvallisuuteen. Panostamme erityisesti valmentajiemme jatkuvaan koulutukseen ja valmentajien lisenssit uusitaan vuosittain.Tule mukaan
Funna perheeseen!

Varaa tästä ilmainen haastattelu ja löydä kätketty Funna supervoimasi.

Uusi valmentajakoulutus on nyt auki – Hae mukaan nyt!


HYPPÄÄ MUKAAN