MITÄ JOS VALMENTAISITKIN LAJIMME TULEVAISUUDEN TEKIJÖITÄ?

FUNNA® VALMENTAJAT

Funna® tarjoaa korkealaatuista lasten ja nuorten valmentamisen koulutusta agilityohjaajille ja urheilijoille, jotka toimivat joko seurassa tai yksityisenä valmentajana. 

VALMENTAJA-KOULUTUS

Valmentajakoulutus on jaettu lisenssitason mukaisiin osiin ja se suoritetaan pääosin verkkossa. Koulutus kestää 5-10 viikkoa omasta tahdistasi riippuen.

Koulutus voidaan järjestää myös paikanpäällä seuran tai muun toimijan tiloissa.

Tule mukaan toisiaan tukevaan ja  innostavaan Funna perheeseen, tekemään lajillemme tulevaisuutta lasten ja nuorten kautta.

lapsissa on tulevaisuus

Lapset ovat tulevaisuus – jokaisen urheilulajin tulevaisuus. Agility on kehittynyt nopeasti ja voimakkaasti viime vuosina, mutta juniorityö, tulevaisuuden työ on juuttunut. Siihen on kuitenkin havahduttu ja eri toimijoille alkaa kasaantua toiveita junioreille räätälöidyistä palveluista. Me kuljemme tuon palvelukehityksen etunokassa ja olemme erikoistuneet lasten ja nuorten agilityurheilun edistämiseen.

Yhä useammat lapset eivät liiku tarpeeksi ja meillä on valtava vastuu opettaa heille aktiivisen elämäntavan etuja. Samanaikaisesti yhteiskunnassamme on enemmän koiria kuin koskaan. Nämä koirat voivat auttaa meitä muutoksen tekemisessä aktivoimalla lapsia liikkumaan.

Funna®-valmentajana sinä olet osa vallankumousta, joka tulee muuttamaan agilitylasten ja -junioreiden valmentamista.

Seuran kannalta laadukas juniorityö takaa toiminnan jatkuvuutta, avaa kouluttajille uuden maailman ja lisää motivaatiota. Strateginen, laadukas juniorityö tuo seuraan uusia harrastajia ja nostaa seuran profiilia. Juniorityö on myös hyvin tuettua paitsi lajiliiton, myös kuntien, opetushallituksen, ja olympiakomitean puolesta.

Valmentamalla sinä vaikutat!

Minustako valmentaja?

Valmennus on erinomainen tapa parantaa omaa agilityäsi ja ohjaajataitojasi. Ei ole syytä, miksi et olisi erinomainen lasten ja juniorien valmentaja. Funna®-valmentajuus sopii sinulle, joka olet yli 16 vuotias, haluat työskennellä lasten kanssa, rakastat agilityä, olet reipas, heittäytymiskykyinen ja iloinen, vastuuntuntoinen persoona. Emme odota sinulta kilpailumenestystä tai suoritettua koulutusohjaajakurssia.

Me takaamme sinulle koulutuksen, tuen ja jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Tule siis rohkeasti mukaan!

Olet jo kouluttanut koiran, osaat varmasti opettaa myös lapsen.

STANDARD
25 Kuukaudessa
 • Seuratoimijoille ja muissa non-profit organisaatiossa toimiville valmentajille
 • Seuran tulee suositella valmentajaa koulutukseen
 • Verkko- tai on-site koulutus (alk 200€)
 • 2 modulia ja osaamisnäyttö
 • Mahdollisuus opiskella lisämoduleita PRO-ohjelmasta
 • Ryhmätuki
 • Henkilökohtainen vuosilisenssi (300e)
SEURAT
PRO
66 Kuukaudessa
 • Yksityisille valmentajille
 • Verkko- tai on-site koulutus (alk 1000€)
 • 8 modulia, 5-10 viikkoa
 • Demoryhmä ja osaamisnäyttö
 • Henkilökohtainen tuki
 • Vertaisryhmä verkossa
 • Henkilökohtainen vuosilisenssi (800e)
YKSITYISET

LIIKU JA KEHITY OHJAAJANA

TUTUSTU SAMAN HENKISIIN IHMISIIN

VALMENNA LAPSIA JA NUORIA

FUNNAN TUKI JA KOULUTUS

INNOSTU JA LÖYDÄ UUSIA NÄKÖKULMIA AGILITYSTÄ

tilaa sähköinen esite SEURALLESI

Seuratoimija, kiinnostuitko?

Tilaa tästä sähköinen esitteemme koulutustoimikunnallenne.

TULe MUKAAN!

On aika ilmoittautua valmentajakoulutukseen!

Kaikki valmentajaehdokkaat haastatellaan ilman sitoumuksia. Kun ehdokas on hyväksytty Funna®-valmentajakoulutukseen, hän voi aloittaa verkko-opinnot omassa tahdissaan ja oman aikataulunsa mukaan. On-site koulutus toteutetaan ennakkotehtävin, sovitun mukaisilla luennoilla ja näyttötehtävällä.

Valmentajakoulutus sisältää opintoja lapsen fyysisestä ja psyykkisestä kasvusta, valmentamisesta ja omasta valmentajaprofiilista sekä tietenkin käsittelemme Funna®-konseptia ja menetelmää. PRO linsessin koulutuksessa saat lisäksi henkilökohtaista sparrausta ja työkaluja liiketoimintaan ja markkinointiin.

Verkko-opiskelu kestää noin 5-10 viikkoa sen mukaan, kuinka intensiivisesti opiskelet. Koulutus on jaettu viikkomoduuleihin. Verkkokoulutukset kieli on englanti.

Lisätietoja koulutuksesta, maksuista ja lisenssistä annetaan haastattelussa. 

VARAA HAASTATTELUSI HETI!

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.